Transport

Kiepertransport

Het veilig transporteren van materieel, grond- en bouwstoffen en de afvoer van (verontreinigde) grond, bouw- en sloopafval vraagt om een zorgvuldige aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in kieper-transporten van grond, zand, grind en granulaten, afvoer van (verontreinigde) grond, bouw- en sloopafval en (teerhoudend) asfalt. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan vrachtwagens (4-assers WS, 5-assers, opleggers, diepladers).

Diepladers

Uiteraard beschikken wij over moderne machines, waaronder een breed scala aan diepladers. Naast eigen vervoer voert Leenaerts Born transporten uit voor derden. Transporten worden zowel op regiebasis als op basis van vaste prijsafspraken uitgevoerd.

Hulpmiddelen

Wij stellen een deel van ons materieel ter beschikking voor verhuur. In ons overzicht vindt u de hulpmiddelen en  rijvoorzieningen welke wij op locatie van de projecten kunnen verzorgen en ter beschikking stellen voor verhuur. Voor het verhuur van ons materieel kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten

GWW-werken

Wij zijn gespecialiseerd in de grond-, weg- en waterbouwsector. Ons vakmanschap uit zich in grondverzet, natuur- en cultuur, wegenbouw, bouw- en utiliteit, saneringen en sloopwerken.

Grond- en bouwstoffen

Wij zijn actief in (afval) recycling, (haven) op- en overslag en handel in bouw- en grondstoffen. Onze eigen depots met verschillende soorten bouwstoffen, stellen ons in staat flexibel en secuur te leveren.