Over Leenaerts Born

Een kwalitatieve bedrijfsvoering

Leenaerts Born is actief in GWW-werken, transport en handel in grond- en bouwstoffen. In de loop van de tijd is er veel veranderd. Onze visie daarentegen niet: het leveren van de beste kwaliteit. Een kwalitatief sterke bedrijfsvoering uit zich in onze ogen in het verantwoord omgaan met onze productiefactoren. Zo beschikken wij over een uitgebreid machinepark met duurzaam materieel. Naast investeren in techniek investeren wij in onze mensen. Leenaerts Born is een erkend leerbedrijf. Onze medewerkers ontvangen de benodigde scholing op het gebied van vakbekwaamheid, veiligheid en techniek.

Naast kwalitatief hoogwaardige techniek en vakbekwame mensen is een goede organisatie van groot belang. Zo zijn wij ervan overtuigd dat onze NEN-EN-ISO 9001:2008, VCA** en diverse BRL-certificeringen een positieve bijdrage leveren aan onze bedrijfsvoering. Zo garanderen wij dat elk project zorgvuldig wordt afgehandeld en wij gaandeweg elke stap betrokken blijven bij het hele proces. Dit maakt ons al bijna 50 jaar een sterke speler in het vak.

Al bijna 50 jaar vakbekwaam

Eén rupskraan en ambitie – dat legt het fundament voor het succes van Leenaerts Born in 1974. Grondverzet, een deugdelijk fundament voor verdere bebouwing of gebruik realiseren, was de doelstelling. Het streven bleef ongewijzigd: kwaliteit leveren. In 1979 vestigde het bedrijf zich in Born op het Industrieterrein Sluisweg. Het bedrijf is sinds oprichting sterk gegroeid.

Naast de groei in haar kernactiviteit grondverzet, heeft Leenaerts haar activiteiten uitgebreid met een aantal nevenactiviteiten. Grond-, weg- en waterwerken, transport en handel in grond- en bouwstoffen behoren nu eveneens tot de specialismen van Leenaerts Born.

In 2008 heeft Leenaerts Born ten behoeve van de overslagactiviteiten en het overslaan en verwerken van bouw- en afvalstoffen een tweede locatie gerealiseerd aan de Franciscushaven te Born, opererend onder de naam Overslagbedrijf Haven Born B.V.

Leenaerts Born is veranderd en gegroeid naar een middelgroot familiebedrijf. Kwaliteit leveren is echter altijd de basis gebleven in de bedrijfsvoering en de basis voor de samenwerking met onze klanten.

Overslagbedrijf Haven Born

Wij beschikken over een eigen locatie voor de inname van afvalstoffen, verkoop van bouwstoffen en het overslaan en verwerken van bouw- en afvalstoffen.

Werken bij Leenaerts Born